Cabrit amb moixernons

Bolets , Carns

    • 1 kg de cabrit trossejat
    • 200 g de moixernons frescos
    • 1 ceba tallada a la juliana
    • 2 cabeces d'all trinxades
    • 1 pebrot vermell tallat a daus petits
    • 1 got de vi ranci
    • 1 ou
    • Farina
    • Llorer
    • Sal
    • Pebre
    • Llard o oli
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Cabrit-amb-moixernons-Carns-scaled.jpg
    • Preparació

      Salpebreu el cabrit, enfarineu-lo, fregiu-lo en una cassola amb llard i reserveu-lo.
      A la mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba, els alls, el llorer i el pebrot.
      A banda, salteu els moixernons amb all i julivert.
      Un cop cuit el sofregit, afegiu-hi el cabrit, feu-hi la reducció del vi ranci, poseu-hi els moixernons i deixeu-ho coure tot junt amb la cassola tapada a foc lent fins que el cabrit sigui tou.

      Variacions:
      Es pot fer amb altres bolets.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.