Bunyols de bacallà

Halal , Peixos i mariscs

    • 250 g de bacallà dessalat
    • 125 g de farina
    • 80 g de mantega
    • 3 o 4 ous
    • All
    • Julivert
    • Sal
    • Aigua
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Bunyols-de-bacallà-Peixos-i-mariscs-v5-scaled.jpg
    • Preparació

      Escaldeu el bacallà i escorreu-lo.
      Escalfeu ¼ de litre d’aigua amb la mantega i un pessic de sal.
      Quan bulli aboqueu-hi de cop la farina sense parar de remenar fins que la massa faci una bola que es desenganxi de les parets del pot.
      Fora del foc, afegiu-hi els ous un per un tot remenant amb la cullera, amb cura de no afegir-ne un altre fins que el primer no estigui incorporat a la massa.
      Afegiu-hi el bacallà trinxat amb força all i julivert.
      Aneu agafant parts de la pasta i fregint-la en una paella fonda amb molt oli d’oliva verge extra calent.
      Quan els bunyols estiguin rossos, poseu-los sobre un paper absorbent.

      Variacions:
      Podeu aprofitar l’aigua d’escaldar el bacallà per fer la pasta.
      En lloc d’aigua es pot fer la pasta amb llet.
      Es pot posar llard en lloc de mantega.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.