Arròs amb bacallà

Aptes per a celíacs , Halal , Pastes, arrossos i altres cereals

    • 400 g de bacallà esqueixat dessalat
    • 400 g d'arròs
    • 100 g de pèsols
    • 1 ceba
    • 2 pebrots verds
    • 3 tomàquets madurs
    • Oli d'oliva verge extra
    • 1 l d'aigua
    • · Per fer la picada:
    • 1 all
    • Julivert
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Arròs-amb-bacallà-Arrossos-i-pastes-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu un sofregit amb l’oli d’oliva verge extra, la ceba, el pebrot verd i el tomàquet.
      Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho un parell de minuts.
      Afegiu-hi l’aigua bullent i, al cap d’un moment, els pèsols i el bacallà.
      Deixeu-ho bullir uns 18 minuts aproximadament.
      Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, hi afegiu la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció.

      Variacions:
      Es pot afegir el bacallà al sofregit, abans de posar-hi l’aigua.
      Es poden afegir carxofes tallades al sofregit.
      Es poden posar un brins de safrà a la picada.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!