Tresmacarrons

Cuina comarcal i estacional, segons la temporada dels productes, amb una carta en canvi constant. El xef Miquel Aldana aposta per la cuina catalana adaptada a l'estacionalitat del producte de la comarca del Maresme.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cassoleta de navalles al vapor amb refregit d’alls; Pèsols amb tripa de bacallà i botifarra negra; Galtes de senglar estofades amb vi negre i nap negre; Flam de romaní amb escuma calenta de xocolata
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Moderna
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 45 - 95 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.