Quatre Molins

Aquest restaurant d'autor, liderat pel xef Rafel Muria, ofereix una carta en la qual no falta el producte familiar -són apicultors des del 1810- i les vins del celler Ronadelles, de la Denominació d'Origen Montsant. La cultura del vi i la mel són els eixos vertebradors de la seva cuina, una cuina personal de línia avantguardista.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Carpaccio d’orada amb vinagreta de llima i cibulet; Arròs d’anguila; Ravioli d’escamarlà amb foie i tòfona d’hivern; Llom de tonyina amb salsa miso i albergínia
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 50 -65 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!