Masia Can Sues

Som el restaurant de pagès més complet de tot el Vallés Occidental. Al bell mig de la natura i a un pas de Terrassa, Sabadell, Sant Quirze, Rubí, Cerdanyola i fins i tot Barcelona. Els nostres professionals, són gent que sempre ha estat en contacte amb el camp, que sap com treure-li profit dels elements que ens ofereix, a la vegada que combinar-lo amb la carn a la brasa. Realment el que volem es que disfruteu d'un temps de relax amb la nostre cuina i amb nosaltres.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Escalivada; Cargols a la llauna; Escudella de galets
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cigrons saltats amb bolets i botifarra negra; Mongetes del ganxet amb cansalada; Botifarra a la brasa
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 17

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.