Les Moles

Cuina de proximitat, tècnica i diversió són les paraules que defineixen la seva cuina. Situat en una antiga masia, el nom fa referència a les antigues pedres de molí (els mols) que es fabricaven a la pedrera local. El xef Jeroni Castell basa la seva proposta en tots els productes del binomi mar i muntanya i de les Terres de l’Ebre: oli, arròs, ostres, tonyina vermella, cabra hispànica, cranc blau, espardenyes…

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Arròs de verdures amb tripa de bacallà i ceba en textures; Sopa de carabassa
      • llagostins
      • ou i pernil; Textures de ceba
      • tomaca
      • alvocat i vinagreta d'alls escalivats
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina d'autor
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 30 - 100 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.