El Llagut

Al propietari i cuiner d’El Llagut, Ramon Martí, li agrada definir-lo com «una petita taverna marinera amb el cor d’un gran restaurant» que elabora «cuina compromesa amb el territori i la seva gent». En un local menut situat al centre de l’anomenada Part Alta de Tarragona, practica una proposta gastronòmica «respectuosa, honesta, de qualitat i propera» des de fa dues dècades. En destaquen els arrossos i la diversitat de plats, i promet «una experiència gastronòmica única».

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Ramon Martí explica: «Tot el peix que manipulem prové cada dia de llotges properes. De Tarragona a Sant Carles de La Ràpita. Només treballem productes ecològics o sostenibles i respectuosos amb el medi que ens envolta. Només treballem amb productes de temporada. Comprem directament a productor defensant el seu preu just. No treballem peix provinent de piscifactories ni semicaptivitat.»No treballem espècies en perill d'extinció.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina marinera. «Només manipulem peix.»
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 40€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.