Cerdanya Ecoresort

Fundat l’any 1947 pel Josep Casanovas i la Maria Teresa Isern, sempre ha estat un referent a la Cerdanya. La base de la gastronomia es la cuina catalana amb accent pirinenc. El nostre compromís amb els pagesos i productors locals i amb el territori fa que un 70% dels nostres productes siguin de proximitat i 70% que siguin de producció ecològica. En gran part les hortalisses provenen del nostre hort Verger Cerdà amb horta ecològica i pomeres en base de permacultura.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Tiró amb naps; Cargols guisats; Trinxat de la Cerdanya amb rosta; Llegums i cereals integrals; Amanides del nostre hort
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Melós de vedella d’Ecopyrene amb verdures i parmentier de patata violeta de collita pròpia; Timbal d'espatlla xai d'Organyà amb poma de Prullans; Trinxat de patata i col amb rosta; Elaborats amb verdures ecològiques de collita pròpia
    • Rutes

      • Ruta dels càtars
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional catalana amb accent pirinenc, cuina saludable i sostenible amb el medi
      • Menu diari
      • Paquet Turistic: Ruta dels càtars
    • Preu mig de la carta

      • 25 €

  • Productes

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    No image

    Mel

    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.
    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Pa, pastissos i dolços

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.