Blau, El

El blau és el color del restaurant Blau BCN. Un color que simbolitza la confiança i la simpatia … I que té gust de mar; origen del primer Blau, situat en un poble pescador de la Costa Brava. En cuina, el xef Marc Roca prioritza la matèria primera, introduint en plats de llarg recorregut petites modificacions, subtils, que són perceptibles per al paladar i que no requereixen manipular molt el producte. No és fan de les grans transformacions, sinó del producte de màxima qualitat.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Crema d’espàrrecs amb les seves puntes i botifarra negra; Ou
      • patata i botifarra del perol; Arròs melós de sepia;
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Carpaccio de gambes de Palamós amb vinagreta de tomàquet i llima; Poularda amb el seu farcit de Brie i tòfona; Melós de xai amb puré d’albergínia i salsa de cardamom
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 20,00 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.