Bar del Pòsit

Tercer projecte d’una marca històrica a Cambrils i, també, a Tarragona. «Treballem i actuem fidels a la nostra filosofia d’empresa sostenible», assegura Ángel Pérez, segona generació, i afegeix: «Som uns apassionats de les coses senzilles fetes amb el màxim afecte». Treballa —apunta— «producte de proximitat i elaborat, tot, per nosaltres». Ho anomenen «real food» i inclou, també, la pastisseria. «Som honestos amb el producte i seleccionem els millors ingredients possibles, i de temporada».

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Arrossos
      • carns i peixos a la brasa
      • romesco
      • musclos
      • verdures a la brasa.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Mediterrània, de proximitat, «real food».
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 20€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.