Atempo

Aquest restaurant és el projecte gastronòmic del xef Jordi Cruz a l'hotel Sants Metges de la històrica Fortalesa de Sant Julià de Ramis. Amb tres estrelles Michelin a l'ABaC de Barcelona, Cruz ha dissenyat una carta avantguardista i contemporània que el seu equip, encapçalat per Iñaki Adrey, executa en el dia a dia. L'Atempo compta amb 1 estrella Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Salmó curat en alga kombu
      • cruixent d’alga nori
      • botarga de rovell curat
      • mantega de soja i aire de katsuobushi; Bullabesa de gamba infusionada amb taronja
      • safrà i pa de plàncton; Arròs de becada amb camisa de tòfona negra
      • parfait i salsa de les carcasses; Cuixa de pintada farcida de foie-gras i escamarlà a la brasa amb tòfona negra
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 100 - 145 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!