Ultreia
Ubicat a la històrica Union Station de Denver, Ultreia és l’últim restaurant de Crafted Concepts, el grup que hi ha darrere de quatre restaurants guardonats de Denver: Rioja, Stoic & Genuine, Euclid Hall i Bistro Vendôme.
La xef Jennifer Jasinski, juntament amb la seva sòcia comercial Beth Gruitch, van obrir Ultreia al Gran Saló de l’edifici per servir pintxos per compartir i tapes dels països de la península Ibèrica i Portugal.
La paraula Ultreia té les seves arrels en llatí, es tradueix lliurement com “en endavant” i fa referència a les paraules d’encoratjament que es cridaven als pelegrins pel seu Camí de Sant Jaume: un pelegrinatge de 1.000 anys al santuari de Sant Jaume a la catedral de Santiago de Compostel·la. Semblava un nom adequat per a un restaurant situat en un nucli de trànsit.
Restaurant Toro Boston
Toro és un bar i restaurant de tapes espanyol ubicat a Boston des de l’any 2005.
Creat pels xefs guanyadors del premi James Beard, Ken Oringer i Jamie Bissonnette, la carta inclou plats calents i freds d’inspiració barcelonina, dissenyats per ser servits i gaudits com a tapes.
La carta de begudes inclou còctels d’inspiració clàssica i una carta de vins eclèctica i curosament seleccionada.
The Iberian Pig – Decatur
Restaurant espanyol modern que combina la gastronomia forània amb un ambient fresc, eclèctic i social americà. Tenen 2 seus: Buckhead i Decatur.
La carta se centra en embotits tradicionals i formatges, tapes, amanides i coques. Tot i que dediquen molt de temps a honrar les combinacions de sabors tradicionals espanyols, també s’inspira en les tècniques modernes i la creativitat culinària.
A més, també posa èmfasi en la carta de begudes, que inclou vins d’Espanya, Xile i Argentina i una carta de còctels que consta de clàssics fidels i de combinacions d’autor.
Ofereix pa amb tomàquet, patates braves amb all-i-oli i ametlles marcona. A la carta hi trobem 2 vins catalans i 2 caves així com cervesa cataana. Conviden als assistents a veure amb porró.
The Iberian Pig – Buckhead
Restaurant espanyol modern que combina la gastronomia forània amb un ambient fresc, eclèctic i social americà. Tenen 2 seus: Buckhead i Decatur.
La carta se centra en embotits tradicionals i formatges, tapes, amanides i coques. Tot i que dediquen molt de temps a honrar les combinacions de sabors tradicionals espanyols, també s’inspira en les tècniques modernes i la creativitat culinària.
A més, també posa èmfasi en la carta de begudes, que inclou vins d’Espanya, Xile i Argentina i una carta de còctels que consta de clàssics fidels i de combinacions d’autor.
Ofereix pa amb tomàquet, patates braves amb all-i-oli i ametlles marcona. A la carta hi trobem 2 vins catalans i 2 caves així com cervesa cataana. Conviden als assistents a veure amb porró.
Taberna del Alabardero
Taberna Del Alabardero va obrir les seves portes l’any 1989, convertint-se en un dels primers restaurants espanyols a DC, i va celebrar el seu 30 aniversari amb el premi RAMMY d’Honor 2019. El xef espanyol Oscar Ordóñez recupera l’autèntica cuina espanyola i presenta nous plats amb ingredients tradicionals.
La carta de temporada de la taberna inclou tapes clàssiques, paelles, sangria i postres típics. Tenen una important presència de vins catalans a la carta.
El restaurant original es va obrir a Madrid al 1974.
Somni NY Tapas
El Somni Tapas Restaurant & Bar s’enorgulleix d’oferir cuina autèntica de diversos països, inclòs un sòlid menú de tapes ideal per compartir.
Amb un ampli pati exterior, un menjador i un bar, Somni és el somni dels germans Luis i Manuel Naula i el lloc de trobada ideal per forjar noves amistats, aprofundir les connexions existents i gaudir del somni de menjar i riure bé.
Rioja Denver
Rioja un restaurant mediterrani al centre de Denver compta amb una carta inspirada en ingredients mediterranis, influenciada per productes locals i de temporada.
Ofereix una completa carta de vins i cava amb moltes referències catalanes.
Telefèric Barcelona – Los gatos (CA)
Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.
Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).
Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.
Telefèric Barcelona – Palo Alto (CA)
Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.
Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).
Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.
Telefèric Barcelona – Walnut Creek (CA)
Restaurant de tapes de familiar, Telefèric Barcelona és un grup de restaurants de propietat familiar gestionat pels bessons catalans Xavi i Maria Padrosa. El restaurant original el va obrir la seva mare fa més de trenta anys a Sant Cugat i va marcar el moviment dels pintxos a Catalunya.
Ara, Telefèric té dues ubicacions a Barcelona juntament amb les seves ubicacions als Estats Units situades a: Walnut Creek (2016), Palo Alto (2019) i l’obertura més recent: Los Gatos (2022).
Telefèric Barcelona és un autèntic concepte i experiència de tapes espanyoles, que ofereix set tipus diferents de paelles acompanyades de tapes com el pernil ibèric, les croquetes i el seu emblemàtic pop a la gallega.
MfK
mfk. és un local íntim i centrat en el mar que ha guanyat nombrosos premis gastronòmics, inclòs un premi Michelin Bib Gourmand cada any des de la seva obertura el 2014.
La cuina s’orienta cap a preparacions senzilles d’ingredients d’alta qualitat, a l’estil de les regions costaneres catalanes i basques.
Mercat a la planxa
Mercat a la Planxa és una interpretació moderna de les tradicions catalanes atemporals. Situat a l’avinguda Michigan, Mercat ofereix una autèntica experiència gastronòmica que combina carns fresques i productes amb l’esperit enèrgic d’un mercat barceloní.
L’ambiciós menú del Mercat captiva els comensals amb el seu remix magistral d’autèntica cuina espanyola fent èmfasi en la cuina Catalunya. Dels d’entrants a l’estil de street food fins a clàssics arrossos i especialitats a la brasa. Complementa l’experiència una selecció extensa i ben curada, de creacions amb cava, sangria, vins i còctels.
Mercat a la Planxa combina el millor del món vell i el nou, aportant una toc i l’estètica catalana al cor de Chicago.
Tenen un brunch anomenat Barcelona.
El xef López Amat havia treballat a El Bulli i als restuarants de Carles Gaig i Jean-Luc Figueres, entre d’altres.