Mongetes amb bolets

Halal , Llegums , Vegà , Vegetarià

    • 600 g de mongetes bullides
    • 20 g de moixernons secs
    • 3 alls trinxats
    • Julivert trinxat
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • · Per fer la picada:
    • Un grapadet de pinyons
    • 1 all
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Mongetes-amb-bolets-Llegums-scaled.jpg
    • Preparació

      Poseu en remull els moixernons.
      Feu un sofregit amb els alls i el julivert en una cassola amb oli d’oliva verge extra.
      Afegiu-hi els moixernons i part de l’aigua del remull colada, i deixeu-ho coure tot junt fins que els moixernons estiguin cuits.
      Afegiu-hi les mongetes amb una mica de suc de la seva cocció i la picada, i deixeu que faci un bull tot junt.

      Variacions:
      Es pot fer amb cigrons en comptes de mongetes.
      Es pot afegir un rovell d’ou dur a la picada.
      Es pot fer amb altres bolets.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.