Gall de Sant Pere amb patates

Aptes per a celíacs , Peixos i mariscs

    • 800 g de supremes de gall de Sant Pere
    • 2 porros tallats a rodanxes fines
    • 1 ceba tallada a la juliana
    • 2 tomàquets madurs tallats a daus
    • 2 alls picats
    • 500 g de patates a rodanxes
    • Brou de peix
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Gall-de-Sant-Pere-amb-patates-Peixos-i-mariscs-scaled.jpg
    • Preparació

      Fregiu la ceba, els porros, els alls i els tomàquets, per aquest ordre.
      Saleu-ho i quan estigui fet afegiu-hi les patates i brou de peix fins que les cobreixi.
      Una mica abans d’acabar la cocció de les patates afegiu-hi el peix prèviament salat i deixeu-ho al foc fins que estigui al seu punt.

      Variacions:
      S’hi pot afegir allioli per damunt.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!