Croquetes de pernil

Carns

    • 1/4 kg de pernil salat tallat a quadrats petits
    • 200 g de ceba trinxada fina
    • 120 g de mantega
    • 1 l de llet
    • Pebre
    • Nou moscada
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Ou batut
    • Pa ratllat
    • Farina
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Croquetes-de-pernil-Altres-receptes-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Sofregiu la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi el pernil i remeneu-ho una mica.
      Afegiu el sofregit a la beixamel i remeneu-ho fins a fer una massa compacta.
      Deixeu-ho refredar a la nevera.
      Amb la massa feu croquetes i passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat.
      Fregiu-les en oli d’oliva verge extra calent i abundant.

      Variacions:
      Les croquetes també es poden fer amb gallina, pollastre i sobrants dels rostits, en comptes de pernil.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.