Cabrit rostit

Carns

    • 1 kg de cabrit trossejat
    • 3 cebes tallades a la juliana
    • 2 tomàquets madurs tallats a quarts
    • 1 copa de vi ranci
    • 2 alls sense pelar
    • Sal
    • Pebre
    • 1 branca de canyella
    • Oli d'oliva verge extra
    • Farigola
    • Llard
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Cabrit-rostit-Carns-v3-scaled.jpg
    • Preparació

      Enrossiu el cabrit salpebrat en una cassola amb oli d’oliva verge extra i llard.
      Afegiu-hi la ceba, el tomàquet, la canyella, la farigola i els alls.
      A mitja cocció feu-hi la reducció del vi ranci i deixeu-ho acabar de coure amb la cassola tapada.
      Si cal, podeu afegir-hi aigua.

      Variació:
      Es pot aromatitzar amb menta, romaní, farigola i marialluïsa.
      Es pot passar la salsa per un colador abans de servir-ho.
      Es pot acompanyar de patates rosses o patates saltades amb all i julivert.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.