Arròs cremós de galeres

Halal , Pastes, arrossos i altres cereals , Peixos i mariscs

    • 300 g d'arròs del Delta de l'Ebre, tipus bomba
    • 20 galeres
    • 1 ceba de Figueres
    • 1 pebrot verd
    • 1 pebrot vermell
    • 1 sípia
    • Melsa de sípia
    • Sal
    • Oli d'oliva verge extra
    • · Per fer la picada
    • 2 alls
    • Julivert
    • Un grapat d'ametlles
    • Un grapat d'avellanes
    • 1 llesqueta de pa fregit
    • 1 nyora fregida
    • Polpa de nyora
    • Safrà
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Arròs-cremós-de-galeres-Arrossos-i-pastes-scaled.jpg
    • Preparació

      Prepareu una marca de ceba i pebrot, sofregiu-ho una mitja hora i afegiu-hi el tomàquet i la sípia tallada a dauets que haureu saltat prèviament.
      Poseu en una cassola, a foc lent, l’oli d’oliva verge extra, afegiu-hi les galeres i sofregiu-les.
      Afegiu-hi dues cullerades de la marca i mitja cullerada de picada, i continueu-ho sofregint.
      Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo. Passats una minuts, hi afegiu el brou que tenim a punt d’ebullició. Deixeu-ho coure uns 18 minuts i aneu-ho remenant de tant en tant per trencar la fècula de l’arròs.

    • Font: Restaurant Les Algues de Sant Carles de la Ràpita
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!