Allioli

Aptes per a celíacs , Halal , Salses , Vegà , Vegetarià

    • 2 alls
    • 15 cl d'oli d'oliva verge extra
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Allioli-Salses.jpeg
    • Preparació

      En un morter amb una mica de sal, piqueu els alls fins a fer-ne una pasta molt fina.
      A continuació, afegiu-hi l’oli d’oliva verge extra gota a gota i aneu-ho remenant sense parar amb la mà de morter, sempre en el mateix sentit, fins a aconseguir una salsa ben espessa i compacta.

      Variacions:
      Podeu afegir-hi un rovell d’ou abans de començar a muntar la salsa.
      Es pot fer amb batedora elèctrica.
      Podeu afegir-hi un raig de suc d’una taronja agra durant l’elaboració de l’allioli o bé al final.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.