Vell Papiol

El restaurant Vell Papiol va ser inaugurat l’abril del 1997, però la nostra trajectòria comença dècades enrere, provinent de la tradició familiar.El restaurant és conduit per Salvador Vernet i el seu fill David Vernet, responsables de la cuina, i la seva dona Joana Navarro, a la sala.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Arròs caldós de llamàntol; arròs cremós de bolets i llagostins; arrossejat de Calafell; Suquet de peix; Costelles de cabrit a la brasa
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Arrossejat de Calafell; Arròs negre Vell Papiol; Filet de vedella criada al Baix Penedès; Garrinet cuit a baixa temperatura amb pell cruixent; Sopa de pescadors de Calafell amb fideus fins; Corvall papillota
      • fonoll salvatge
      • espàrrec blanc i faves tendres
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 35,00 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.