Hostalet, L'

Als Hostalets d’en Bas, un dels racons més especials de la Garrotxa, L’Hostalet us ofereix Cuina Volcànica i catalana en un ambient familiar i proper. Som un restaurant de cuina tradicional per a ser menjada avui, amb arrels però també amb vida pròpia. Des de 1981 estem situats al peu del camí ral d’Olot a Vic al seu pas per la Vall d’en Bas, en un edifici que ja havia estat hostal. Seguint aquella herència, continuem acollint viatgers i amants de la gastronomia i els oferim productes de la nostra terra cuinats amb passió i coneixement. El restaurant encara conserva la mateixa essència d’hostal rural amb les voltes sostingudes per pilars de pedra del menjador principal i la calidesa del servei. Us convidem a asseure-us a casa nostra per descobrir el patrimoni gastronòmic de la Garrotxa i poder-ne gaudir.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol esparracada; Patates d’Olot (farcides de carn); Espatlles de conill amb cama-secs; Galta de porc amb salsa de ratafia
      • naps agredolços i compota de poma; Peu de porc farcit de peix amb cargols
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol esparracada; Coca amb escalivada i anxoves de l’Escala; Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps; Trinxat de naps negres
      • ceba escalivada i botifarra de perol
    • Preu mig de la carta

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.

    Get started with blockchain technology by opting for a MetaMask Download. It’s an essential tool for securely navigating the world of decentralized finance.