Hostal El Forn de Su

Funciona des dels anys 60 en un petit poble de la comarca del Solsonès. «Som una família», expliquen, que, des de fa més de 50 anys, acull estiuejants i estadants a la seva fonda i al seu restaurant»; se n’ocupen la Paquita, l’Anna i l’Imma. «La cuina que oferim», comenten, «és de caire tradicional, amb productes de la comarca i del nostre hort, i carns a la brasa. Intentem que tot allò que oferim siguin productes de proximitat». El 2011, van inaugurar apartaments de nova planta.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Canelons
      • vedella amb bolets
      • peus de porc guisats amb samfaina
      • bacallà amb mel
      • galtes de porc amb poma.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina catalana tradicional.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 25€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.