Hostal Benet

La Casa Benet és un edifici històric que, després de ser ajuntament i molí d'oli, des del 1996 va reformar-se com a hostal. L'any 2003, la família Benet va obrir-hi el restaurant als baixos. Amb capacitat per a una vintena de comensals, basa l'oferta gastronòmica en els productes de la zona i el maridatge amb els vins i els olis de les Garrigues.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Crema de patata
      • foie
      • tòfona
      • ou i carn de tupina; Ventresca de tonyina vermella a la flama
      • nyàmera
      • timó llimoner i pipes; Peus de porc a la planxa amb emulsió d’albergínia; Colomí i foie sobre coca fina de pa
      • pera i bròquil
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 29 - 52 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.