Hisop

Restaurant de cuina catalana contemporània. La carta es modifica cada estació per oferir estrictament elaboracions amb productes de temporada. Aposten per la creativitat amb la seva versió de plats tradicionals i clàssics del receptari.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Suquet de lluerna amb vainilla i safrà; Gambes de Palamós amb bearnesa; Colomí a la brasa amb ametlles i flor de saüc; Pinya amb foie i gelat de brioix
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana, Creativa
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 40 - 95 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!