Fonda Sala

Establiment familiar. Toni Sala és l’ànima, el xef i el director del restaurant i basa la seva cuina en la tòfona i la caça. Treballen amb productes de temporada i de proximitat.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Terrina de foie feta a casa amb pa torrat; Mar i muntanya de terrina de peu de porc amb gambes de Palamós; Tripa de bacallà estofada amb mongetes seques del ganxet; Cua de vedella estofada amb vi negre del Priorat
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Mediterrània, Mercat
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 60 - 80 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.