Casa Anamaria

El xef Albert Montes va agafar al març del 2020 el relleu del reconegut Víctor Trochi al capdavant de la cuina de l'hotel Casa Anamaria. La seva proposta manté la mateixa filosofia gastronòmica, amb una carta de cuina catalana de mercat, amb productes de proximitat i temporada. Petits productors de la zona, així com la seva pròpia horta, són els encarregats d’omplir el rebost.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Peus de porc amb sobrassada i escamarlans; Entrecot de vaca madurada a la brasa; Suquet de rap i llamàntol amb safrà; Coca de calçots amb romesco i sardina fumada
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa
    • Preu mig de la carta

      • 58 - 100 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!