Capicua

Cuina catalana de km0. La filosofia dels cuiners és ser feliç "fent feliç al client, donant-li bon menjar, amb un producte de qualitat, sostenible, a bon preu i intentant aconseguir-lo el més a prop possible al nostre establiment".

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Ventre d'ossos
      • Plats amb tomàquets de llavor recuperada: Cor de bou
      • rosa ple
      • pometa
      • etc... D'altres amb llegums de proximitat: com la mongeta del Ganxet
      • de la neu
      • carai
      • etc... Llonganissa eco de Vic
      • etc... En resum
      • productes del Vallès i rodalies.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Restaurant de cuina catalana "amb tocs d'aquí i allà" fundat el 2010, defineix el cuiner Isaac Gómez i Aïna... Amb el segell d'Slow Food, Gómez detalla que ofereix una cuina "bona, justa i neta. Intentem aconseguir el millor producte, a un preu just per al productor i el més proper i ecològic possible". Formats en cuines com les de Martín Berasategui, El Racó de Can Fabes o El Bulli.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • Entre 30 i 40 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.