Restaurant Can Jepet

Típica cuina d'alta muntanya amb carnd a la brasa de carbó de llenya i una elaborada cuina tradicional que combina tradició i modernitat, elaborada amb productes de temporada locals i del seu territori.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Fricandó de Vedella
      • Esqueixada de Bacallà
      • Escudella i Carn d´Olla
      • Peu de Porc
      • Esptalla de Xai al Forn
      • Escalivada
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Perdiu guisada amb col de Brussel·les
      • Peu de porc farcit de botifarra del perol
      • Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
      • Tàrtar de poltre ecològic de la vall de Camprodon amb xicoines d’alta muntanya i emulsió de pinyons
      • Patata de la vall de camprodon escumada amb Ou Ecològic de Ca la Xica
    • Rutes

      • Parc Natural del Ter-Freser
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana de muntanya i de KMO
      • Menu diari
      • Paquet Turistic: Parc Natural del Ter-Freser
      • Premi: Restaurant Producte del Ripollès 2021, Restaurant Producte del Ripollès 2022.
    • Preu mig de la carta

      • 25 - 45 €

  • Productes

    Peix, marisc i derivats

    No image

    Truita de riu del Pirineu

    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.
    Peix, marisc i derivats

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.