Antaviana

Situats a pocs metres del museu Dalí, ofereixen una petita carta de plats de temporada, tapes i vins a copes, en un espai reformat amb criteris de sostenibilitat.També disposen de menjador privat i per grups fins a 25 comensals. Al capdavant d'aquest projecte, des de fa 25 anys, hi ha la cuinera Rosina Miserachs i Carles Fabregó, com a cap de sala.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Confitura de tomata de Tomatíssim
      • grup d'agricultura ecològica i biodinàmica de Sant Pere Pescador. Amanida de tardor amb arengades i magranes. Pil-pil d'escopinyes de la Costa Brava.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina de territori, temporada i proximitat. "Sempre hem prioritzat el producte, la compra directe a productor, la temporalitat, i unes mínimes manipulacions. Cal dir que ens trobem en una comarca especialment privilegiada per poder-ho fer així", explica la cuinera Rosina Miserachs.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • Entre 25 i 35 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.

    Get started with blockchain technology by opting for a MetaMask Download. It’s an essential tool for securely navigating the world of decentralized finance.