Aigua Blava

Situat en una cala que n'inspira el nom, és un establiment de cuina marinera i tradicional catalana. El xef, Lluís Ferrés, treballa amb productes de temporada i locals, sempre presentats de manera molt elaborada i original.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Raviolis farcits d’escamarlans amb salsa del seu corall; Sipiones saltades amb all i julivert; Tronc de turbot salvatge amb tempura d’albergínia i carbassó amb romesco
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Mediterrània, Catalana
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 55 - 90 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Лучшие платформы для развлечений выбирают инновации и комфорт. Например, Джойказино предлагает пользователям разнообразие игр и безопасность транзакций. Всё создано для удобного и увлекательного досуга.