El Desig Pastissers és una petita pastisseria moderna i creativa, especialitzada en tractar intoleràncies i productes vegans situada a Canet de Mar. L’ampli coneixement a nivell dietètic i nutricional que tenim ens permet buscar substituts adequats per cada recepta i elaborar productes aptes per diabètics, intolerants o al·lèrgics als lactis, a l’ou, opcions alimentàries… La nostra filosofia es basa en el lema “Una pastisseria apta per tothom”, realitzant receptes aptes per un ampli ventall de població sense perjudicar el sabor. Treballem per encàrrec i a mida, fet que ens permet adaptar-nos al client, i no aquest a la pastisseria com ha estat sempre tradició. El 2016 vam ser finalistes al Concurs de Millor Pasta de Te Artesana d'Espanya, organitzat per la revista Dulcypas, quedant en 18è lloc d’entre més de 300 concursants. El 2018 aconseguí el 12è lloc al la següent edició del concurs. El producte estrella del Nadal és el Panettone artesà, únic a Canet, fet amb massa mare 100%.