La formatgeria de Mataró

La paraula formatger, ‘fromager’, quesero, Käsehersteller, etc. engloben en un mateix concepte a varis oficis dins del món del formatge. Reben el mateix nom la persona que munyeix l’animal, la que fa el formatge, la que el ven, etc. Ens encanta el concepte “cheesemonger” perquè és el primer que defineix a la persona que es dedica a la recerca i a la venda de formatge. Vaja.. que ens defineix a nosaltres.Vam iniciar aquest projecte conjunt sabent que havíem de rondejar-nos del millors. Per això centrem la nostre formació a França a Xavier de Toulousse, a Itàlia a Luigi Guffanti i a Anglaterra a Neal’s Yard Dairy. Posteriorment ampliem aquesta formació a Barcelona amb una gran varietat de cursos d’especialització. La visita a petites formatgeries ens ha fet canviar la manera de veure el formatge en sí per passar de ser una producte final a ser un producte amb una història al darrera i això ens ha fet modificar la formació rebuda per passar-la a coneixement real. Som apassionats dels formatges: de la seva història, de la seva complexitat, de la seva fragilitat i; sobretot; del seu aroma i sabor.

Comparteix-ho

Segueix-nos!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.