La Fira de l’Oli “La Primera premsada. Oli, art i gastronomia”, dona el tret de sortida a les fires i festes dedicades a l’oli nou a Catalunya. En aquesta fira de Productes de Proximitat, a l’esplanada de la Cooperativa, però també prodreu gaudir d'activitats lúdiques i gastronòmiques. En aquesta edició s’entregarà el premi “Primera Premsada” al professor d’història econòmica de la Universitat de Barcelona, Ramon Ramon-Muñoz, autor del llibre: “Oli d’oliva i cooperativisme a la Catalunya de Ponent. La Cooperativa la Granadella (1920-2022)”, la presentació del qual es realitzarà a la fira de l’oli. Per altra banda, també el dissabte 28 d’octubre durant el matí es realitzaran els actes d’inauguració de la nova Cooperativa la Granadella, que entrarà en funcionament aquesta campanya oleícola. La inauguració, que es realitzarà a les 11 hores, anirà a càrrec del Conseller d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural, David Mascort.