Rutes

Rutes

Inici>Rutes
Aquí trobareu les rutes que proposen diversos ens locals catalans per promocionar els productes agroalimentaris de la zona. Al mapa podeu veure la ubicació de tots els establiments presents a la gastroteca.cat. Per visualitzar-ne correctament el traçat, cal que amplieu el mapa. En algunes rutes, per raons tècniques a causa del gran volum d'establiments, així com per facilitar-ne la visualització, s'ha separat el traçat per àrees territorials. Si organitzeu alguna ruta que promocioni els productes agroalimentaris locals, ens podeu fer arribar la informació a info@gastroteca.cat.
  • Rere les pases de l'Arxiduc

   Itineraris per la Menorca Artesana és una iniciativa del Centre Artesanal de Menorca que, a partir de l'obra Die Balearen (Arxiduc Lluís Salvador d'Àustria: 1897), proposa una sèrie de recorreguts que ens apropen a tallers artesans, restaurants i hotels que destaquen per la qualitat del que ofereixen i la seva relació amb el territori. Formen part d'aquests recorreguts 34 tallers artesans, 18 hotels i 13 restaurants d'arreu de l'Illa.

   Territoris: Menorca
  • Ruta de l'Oli

   Acosteu-vos als molins d'oli de les Garrigues, el tresor de la comarca, i coneixeu-ne el teixit cooperatiu, la història i elaboració, el paisatge de secà i la gastronomia local.

   Més informació: Turisme de les Garrigues

  • Ruta del vi - DO Binissalem Mallorca

   En aquesta guia hi trobareu un resum informatiu del que podeu fer a cada un dels pobles, les festes més destacades, algunes de les quals dedicades al vi com la "Festa del Vermar" i la "Festa del vi novell". També s'hi proposen algunes excursions relativament curtes i de poca dificultat. També hi trobareu on poder menjar i on poder dormir.

   Més informació a; www.binissalemdo.com

   Territoris: Binissalem, Sencelles, Santa Eugènia, Consell, Santa Maria del Camí
  • Ruta del Xató

   La Ruta del Xató és una proposta de Turisme Gastronòmic de les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

   Més informació: www.rutadelxato.com

Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.