Marc Gascons, impulsor del restaurant-peixateria Fishop

Inici>Notícies >La veu del sector >Marc Gascons, impulsor del restaurant-peixateria Fishop
1
Autor: www.grupcostabravacentre.com
  • Fins a quin punt és necessària la innovació en el comerç agroalimentari?

  • 1/04/2011
  • Marc Gascons, impulsor del restaurant-peixateria Fishop
  • En general, les empreses catalanes agroalimentàries són força innovadores però crec que ho podrien ser més si apostessin en major mesura pels productes autòctons i per comprar-los amb menys intermediaris cosa que els permetria donar uns preus tant o més competitius que els de fora. En un moment de crisi com l'actual, la innovació és un dels factors més importants per potenciar l'economia del nostre país. A més, penso que innovar és un pas cap a la internacionalització en molts casos. Els catalans som molt innovadors i ens agrada abanderar els canvis.

  • Pel que fa a les dificultats que trobem les petites i mitjanes empreses del sector per innovar, una de les principals són les poques facilitats econòmiques que tenim a l'hora de fer realitat el nostre projecte. Una vegada superada aquesta fase, les noves tecnologies t'ajuden a diferenciar-te i a millorar alguns aspectes relatius a la gestió. També crec que, posats a innovar, sempre és millor que això es faci en sintonia amb la sostenibilitat en la mesura del possible.

     

    En el nostre cas, vam decidir tirar endavant Fishop amb un model de negoci que combina un establiment que és alhora peixateria i restaurant i on tant pots encarregar menjar com comprar peix com menjar-te'l allà mateix en la quantitat i manera que triïs. Sense inventar-nos res, sí que hem buscat la diferenciació respecte altres fórmules, sabent el que el client volia perquè som professionals de la restauració i ens agrada el nostre ofici: li hem donat un toc diferent i personal. Això sí, en la nostra cuina, amb receptes tradicionals mediterrànies i orientals, primem per damunt de tot la qualitat del producte i els seus sabors. Per poder tenir cada dia el millor peix, el comprem directament a la llotja i d'aquesta manera en podem donar millor preu als clients.

Enllaços:
Municipis: Catalunya.
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.