Joan Vilà, propietari de la casa rural La Collita (Vallferosa)

Inici>Notícies >La veu del sector >Joan Vilà, propietari de la casa rural La Collita (Vallferosa)
1
  • Fins a quin punt els sectors agroalimentari i turístic es complementen?

  • 26/05/2009
  • Joan Vilà, propietari de la casa rural La Collita (Vallferosa)
  • El turisme i el sector agroalimentaris són dos aspectes inseparables, ja que l’alimentació ocupa una part important de la vida de les persones i satisfà una necessitat vital, i encara es valora més en temps d’esbarjo o de vacances, moments on un està més predisposat a gaudir dels plaers com el menjar. En aquest sentit cal remarcar la bona predisposició del turistes en gaudir de la gran varietat i riquesa d’aliments i la tradició culinària de Catalunya.

  • Per altra banda s’hauria de valorar molt més el treball i l’esforç dels treballadors tant del sector primari com dels que ens dediquem al turisme, doncs cada cop hi ha menys gent que estigui disposada a treballar en dies festius. En una societat "avançada" com la nostra, hauria d'anar junt l'estudi, la tècnica i l'esforç. A tot això s’hi suma la crisi, que afecta a pràcticament tots els sectors i tindrà uns efectes llargs i discriminatoris socialment. Per fer-hi front caldrà, entre altres coses, pensar i innovar.

    En aquest context una gran oportunitat del sector turístic és de vendre els productes del sector primari com a un dels punts més positius i identificatius del nostre país.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.