Carles de Ahumada, director de L'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges)

Inici>Notícies >La veu del sector >Carles de Ahumada, director de L'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges)
1
  • Quin paper juguen les cooperatives en el sector agroalimentari a Catalunya?

  • 5/07/2010
  • Carles de Ahumada, director de L'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges)
  • Les cooperatives tenen un paper primordial avui dia. La seva llarga tradició i l'esforç dels cooperativistes per tirar endavant les han convertit en un motor per a l'economia. Hi ha empreses molt punteres que encapçalen el sector mentre que n'hi ha moltes altres que s'han de reestructurar per tirar endavant, com és el cas de les més petites.

  • Els valors, les tradicions i el consum han anat variant amb el temps i hi ha hagut un canvi de tendències important en el sector cooperatiu agroalimentari que ha creat una economia social en la qual el consumidor valora més el producte i la terra. Aquest cada vegada opta més per alternatives a l'economia tradicional, atorga més valor al cooperativisme, al consum ecològic, al respecte vers el medi ambient i als aliments autòctons i de qualitat, per bé que ens queda un llarg camí per recórrer. En aquest sentit, la comercialització i el màrqueting han estat dos punts forts per donar a conèixer el cooperativisme i també per donar-li força un cop dins el mercat. És bàsic difondre cada experiència productiva per l'interès que hi ha per saber qui hi ha darrera dels productes que anem a comprar. Les campanyes són fonamentals.

Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.