“La defensa del producte local està de moda”

Inici>Notícies >Entrevistes >“La defensa del producte local està de moda”
1
2
  • Videoentrevista a Valentí Mongay, president de Slow Food Garraf i coordinador de 'Km 0'

     

  • 31/08/2010
  • “La defensa del producte local està de moda”
  • El president de Slow Food del Garraf explica en aquesta entrevista els projectes que l'organització està duent a terme per recuperar espècies vegetals i animals a Catalunya i les iniciatives per impulsar l'ús de productes locals, com la campanya de 'Km 0' als restaurants. Mongay, cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, defensa els aliments de proximitat pels beneficis mediambientals i per a la salut dels consumidors que aquests aporten.

  • Entrevista a Valentí Mongay, president Slow Food Garraf i coordinador 'Km 0' from Gastroteca.cat on Vimeo.

Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.