"El producte de proximitat t'ajuda a fer un salt qualitatiu"

Inici>Notícies >Entrevistes >"El producte de proximitat t'ajuda a fer un salt qualitatiu"
1
Veure vídeo
Autor: gastroteca.cat
  • Videoentrevista a Oriol Rovira, cuiner d'Els Casals, i Miquel Rovira, pagès de Cal Rovira

  • 24/09/2010
  • "El producte de proximitat t'ajuda a fer un salt qualitatiu"
  • Els germans Rovira expliquen en aquesta entrevista les claus de l'èxit d'una experiència, pionera a Europa i objecte de premis i elogis, en què s'integra un restaurant, Els Casals, dins una explotació que abasteix la seva cuina. L'Oriol i en Miquel també parlen del futur de la pagesia, la venda directa i de la campanya de Km 0.

  • Entrevista a Oriol Rovira, cuiner Els Casals, Miquel Rovira, pagès Cal Rovira, de Sagàs from Gastroteca.cat on Vimeo.

Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.