Unió de Pagesos planteja el repte de la venda directa als ramaders

Inici>Notícies >A fons >Unió de Pagesos planteja el repte de la venda directa als ramaders
1
  • Una jornada posarà de manifest als pagesos els avantatges i les dificultats de comercialitzar els seus propis productes
  • 22/02/2010
  • Unió de Pagesos planteja el repte de la venda directa als ramaders
  • La venda directa és una sortida a l’actual context econòmic a la qual alguns productors s’han acollit, però n’hi ha que ja fa temps que s’hi dediquen. Unió de Pagesos n’ha reunit alguns d’aquests últims per parlar dels avantatges de la comercialització dels productes propis en una jornada que comptarà amb la participació de la Direcció General de Comerç.

  • La jornada es durà a terme el dijous 25 de febrer a la granja escola La Manreana, de Juneda, amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats de la venda directa a través de les experiències de ramaders de diverses comarques que han completat la seva activitat amb la comercialització dels seus productes. És el cas de Jordi Rovira i Miquel Rovira, que regenten una explotació de porcí a Sagàs, al Berguedà, o bé de Josep Puigpelat, responsable d’una explotació d’oví i cabrum al Solsonès, que seran els encarregats d’explicar els avantatges i les dificultats d’haver de fer arribar els seus productes fins al consumidor final a la quarentena d’assistents, fonamentalment ramaders del sector porcí, que es preveu assistiran a l’acte.

    Sota el nom de ‘El repte de la producció fins al consumidor’, Unió de Pagesos (UP) s’ha encarregat de l’organització de la jornada que també inclou una visita a l’escorxardor-obrador Masia Tero, de les Garrigues, i la intervenció de Josep Coll, responsable de Qualitat Alimentària d’Unió de Pagesos, que parlarà sobre com es treballa la venda directa des de UP a través de la marca ‘Catalunya’m’. El programa també inclou una taula rodona moderada per Ramon Sentmartí, cap del Programa de Comercialització Agroalimentària de la Direcció General de Comerç, i la cloenda a càrrec de Jordi Cuyàs, director de l’Àrea de Promoció del Comerç, del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa. 

Arxius associats:
Municipis: Juneda (Garrigues).
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.