Presència dels vins catalans a Vinisud

Inici>Notícies >A fons >Presència dels vins catalans a Vinisud
1
Autor: Claude Cruells
  • Es tracta d’una de les fires professionals de referència del sector vinícola al Mediterrani i que es du a terme a Montpeller
  • 23/02/2010
  • Presència dels vins catalans a Vinisud
  • Sota l’organització de Prodeca, prop d’una dotzena d’empreses catalanes de vi i cava exposen fins dimecres els seus productes a Vinisud, a Montpeller, fira adreçada a professionals i referent del sector al Mediterrani.
  • Vinisud es du a terme cada dos anys i agrupa totes les novetats de productors i elaboradors de vi i cava del Mediterrani la qual cosa converteix la fira en una magnífica plataforma de negoci i un lloc on degustar i conèixer sabors i aromes. Aquest any les empreses participants han arribat a les 1.700 de països com França, l'Estat espanyol, Itàlia, Portugal, Tunísia, Marroc, Algèria, Grècia, Israel, Líban, Xipre, Malta, Turquia, Croàcia, Bòsnia-Herzegovina, Sèrbia, Bulgària, Eslovènia, Macedònia, etc., i que convocaran més de 30.000 visitants els tres dies que dura l’esdeveniment, des de dilluns 22 fins dimecres 24. Es tracta, per tant, d’una magnífica oportunitat perquè les empreses participants en l'estand de Catalunya, que ha organitzat Prodeca, puguin donar a conèixer els seus vins i caves. El llistat el formen: Celler Arche Pages, SL (DO Empordà), de Capmany (Alt Empordà); Mont Marçal (DO Cava, DO Penedès, DO Catalunya), de Castellví de la Marca (Alt Penedès); Explorustic Empordà (DO Empordà), de Figueres (Alt Empordà); Glassconcept, SL (Finca Valldosera, SA) (DO Cava, DO Penedès, DO Priorat), d’Olèrdola (Alt Penedès); De Muller (DO Tarragona, DOQ Priorat ), de Reus (Baix Camp); Huellas (DO Priorat), de Cubelles (Garraf); Medindre (DOQ Priorat ), de Barcelona; Antonio Garriga Carbó (DO Penedès, DO Cava), de Puigdàlber (Alt Penedès); Mas de la Caçadora  (DO Montsant ), d’Els Guiamets (Priorat); Impacto y Acción, SA (Mas Rodó) (DO Penedès), de Barcelona; i Euroaliment PACSLU (DO Costers del Segre), de Rosselló (Segrià).
     
    El vi és un dels ambaixadors més importants de Catalunya i representa un sector de negoci competitiu amb més de 400 cellers embotelladors i on treballen més de 22.000 persones, ja sigui a la vinya, als cellers o al sector serveis. A l'organització de productors i elaboradors entorn de les 12 denominacions d'origen i dels respectius consells reguladors, cal afegir que el sector forma un mosaic d'institucions i associacions amb un tarannà propi.  
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.