Notable presŔncia de la gastronomia catalana al F˛rum Gastron˛mic de Santiago

Inici>NotÝcies >A fons >Notable presŔncia de la gastronomia catalana al F˛rum Gastron˛mic de Santiago
1
Autor: F˛rum Gastron˛mic Santiago 2008
 • L'esdeveniment compta amb la participaciˇ de cuiners com Ferran AdriÓ i Joan Roca i diversos colĽlectius de cuina
 • 19/02/2010
 • Notable presŔncia de la gastronomia catalana al F˛rum Gastron˛mic de Santiago
 • La ciutat corunyesa torna a acollir per segon any el F˛rum Gastron˛mic amb una notable participaciˇ de la cuina i gastronomia catalanes, representades per institucions i empreses al recinte firal dĺAmio i tambÚ en el seu congrÚs professional per cuiners de prestigi com Ferran AdriÓ i Joan Roca.

 • El Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostela tindrà una notable representació de la cuina i gastronomia catalanes. D’entrada, el recinte firal d’Amio comptarà amb la presència dels col·lectius de xefs de la Cuina Volcànica, Cuina Vallès, Col·lectiu de Cuina la Ràpita-Delta de l'Ebre, Cuines del Vendrell, Girona Bons Fogons, Club de Tast de Sitges, Cuina Pirinenca de la Cerdanya, Joves Cuiners, La Xicoia, Cuina de l’Empordanet i Les Cuines de la Vall de Camprodon, que oferiran degustacions dels productes del territori a l’exposició que comparteixen l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava. Al mateix estand, també es donarà a conèixer el portal Gastroteca i els seus diferents projectes. A banda, diverses empreses catalanes, com el Grup Balfegó, Sosa Ingredients i Cocineros Info Cooking Shop, també seran presents al certamen.

  Però on el Fòrum tindrà la participació catalana més destacada serà als diferents actes del seu congrés professional, entre el dilluns 22 i el dimecres 24, on prendran part figures destacades de la cuina, com Ferran Adrià que reflexionarà sobre l’actualitat del sector de la gastronomia dins l’apartat Diàlegs, Joan Roca, que participarà en un dels tallers, i el seu germà Josep, que intervindrà dins del Fòrum Vi. A ells s’ha de sumar la intervenció al Fòrum Dolç del mestre xocolater Ramon Morató, i de Jordi Butron, creador de l’Espai Sucre.

  El Fòrum Gastronòmic portarà a Santiago de Compostela durant cinc dies (20-24 febrer) una àmplia exposició de la gastronomia i cuina atlàntiques i de diferents llocs del món en què prendran part uns 180 expositors. Organitzat per Turismo de Santiago i l'empresa catalana Pep Palau, von Arend & Associats, inclou un extens programa d’activitats adreçat a un públic professional però també amateur. Així, el dissabte 20 totes les propostes, com tallers infantils, visites gastronòmiques guiades i tastos amb maridatge, es realitzaran a diversos indrets de la ciutat, fora del recinte firal.

Enllašos:
Arxius associats:
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
NotÝcies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.