La Gastroteca i la FCAC busquen a Facebook la millor felicitació de Sant Jordi

Inici>Notícies >A fons >La Gastroteca i la FCAC busquen a Facebook la millor felicitació de Sant Jordi
1
2
 • Convoquen un concurs sobre creacions realizades amb productes de la terra i temporada i al·lusives al dia del llibre
 • 01/04/2010
 • La Gastroteca i la FCAC busquen a Facebook la millor felicitació de Sant Jordi
 • El certamen 'Sant Jordi amb molt de gust' es convoca amb la finalitat de trobar la millor felicitació de Sant Jordi confeccionada amb productes de la terra. Tant la publicació de les obres candidates, que poden ser en vídeo, fotografia i i·lustració, com l’elecció del guanyador es farà a través del canal Facebook de la Gastroteca.
 • El concurs, que organitzen la Gastroteca i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) des de l’1 al 21 d’abril, vol distingir la millor felicitació multimèdia de Sant Jordi basada en els productes de la terra i de temporada aprofitant la pàgina que la Gastroteca té a Facebook. És precisament en aquest canal que s’hauran de presentar les obres que vulguin optar al premi, que consistirà en un lot de productes cooperatius proporcionats per la FCAC. Les obres que es presentin com a candidates podran crear en quasevol format (vídeo, animació, fotografia, il·lustració) i també utilitzar-hi qualsevol material (plastilina, fang, pintures), però hauran de ser de producció pròpia i inèdites. Per poder publicar els seus treballs, els participants caldrà que siguin membres del Facebook de la Gastroteca i que els etiquetin com a ‘Concurs de Sant Jordi’. Es pot presentar més d’un treball.

  Respecte els terminis, el 15 d’abril és l’últim dia perquè els interessats concursin ja que l’endemà un jurat decidirà i farà públiques les obres finalistes perquè entre el 17 i 20 els membres del Facebook de la Gastroteca puguin escollir amb els seus vots la millor de totes. El dia 22 d’abril es comunicarà a la secció ‘Concurs Sant Jordi’ el guanya­dor del concurs que s’haurà fet mereixedor del lot de productes cooperatius. A banda, el seu treball s'enviarà com a felicitació de Sant Jordi a totes les persones i entitats que conformen la xarxa de la Gastroteca i es podrà veure durant uns dies al portal amb el nom i cognoms de l’autor. El lot del premi conté els següents productes: vi blanc 'Les Sorts' de Celler El Masroig, vi negre ‘Perlat’ de Cellers Unió, cava rosat brut ‘Portell’ de la Vinícola de Sarral, vi de licor ‘Pansal del Calàs’ del Celler de Capçanes, arròs bomba ‘Bayo’ d’Arrossaires del Delta de l'Ebre, mel de romaní 'Mel Múria' de l’Apícola del Perelló, avellanes ‘Unió’ d’Unió Corporació Alimentària, oli d’oliva verge extra ‘Baró de Maials’ de Camp Foment Maialenc i ‘Oli de Pau’ d’Empordàlia. A més, inclou un roser de ‘Corma’ i el llibre de receptes Olles, cassoles i tupins: els fogons a la Selva del Camp, editat per Coselva.  

Arxius associats:
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.