La Cooperativa Plana de Vic celebra els 10 anys d’implantació de les seves botigues a Catalunya

Inici>Notícies >Actualitat >La Cooperativa Plana de Vic celebra els 10 anys d’implantació de les seves botigues a Catalunya
1
Autor: Cooperativa Plana de Vic
 • 10 anys de cooperativisme i producte de proximitat

 • 26/02/2015
 • La Cooperativa Plana de Vic celebra els 10 anys d’implantació de les seves botigues a Catalunya
 • El dia 23 de febrer Plana de Vic va celebrar el desè aniversari de la inauguració de la primera de les seves botigues a la Rambla Hospital de Vic. 10 anys de confiança, qualitat i proximitat en que la Cooperativa ha estat treballant dia a dia per a poder oferir al consumidor els millors productes dels seus socis.

 • El dia 23 de febrer Plana de Vic va celebrar el desè aniversari de la inauguració de la primera de les seves botigues a la Rambla Hospital de Vic. 10 anys de confiança, qualitat i proximitat en que la Cooperativa ha estat treballant dia a dia per a poder oferir al consumidor els millors productes dels seus socis.

   

  La Cooperativa Plana de Vic va néixer l'any 1966, quan una colla de pagesos i ramaders, avui en diríem "emprenedors" van tenir clar que havien d'unir esforços per aconseguir millores en les seves explotacions i pel sector. Amb els anys l'empresa ha anat creixent i consolidant‐se, arribant a tots els serveis que el soci necessitava, però culminant la part final de la cadena de valor l'any 2005 amb el projecte de les botigues Plana de Vic.

   

  Amb aquests anys la marca Cooperativa Plana de Vic ha anat guanyant espai, i avui podem dir que és una de les pioneres en la venda del porc Duroc i de la vedella femella a les seves botigues. Productes d'altra banda molt ben valorat pels clients, per la seva qualitat, diferenciació i gust exquisit. També tota la gamma de productes elaborats de carn que procedeixen d'animals d'aquestes característiques i elaborats a la pròpia sala de desfer.

   

  La cooperativa garanteix que tota la vedella i porc que comercialitza a les seves botigues, prové de les explotacions dels seus socis i se n'ha controlat tota l'alimentació i creixement amb garanties de benestar animal, fins el punt que a l'etiqueta hi consta la granja on ha estat criat aquest animal.

   

  La resta de productes de socis, d'altres cooperatives, estan sempre seleccionats perquè puguin aportar al consumidor un producte de proximitat, natural, artesà, i sempre que sigui possible amb valor social afegit.

   

  En motiu de la celebració s'han preparat una sèrie d'activitats per donar les gràcies a tots els consumidors que des d'un inici han confiat amb el saber fer de la cooperativa transformat amb mils de cistelles de compra que han anat a les cases dels vigatans durant tots aquests anys.

   

  Des de la Cooperativa s'està fermament convençut que aquella aposta arriscada que van tenir els socis, fa més de 10 anys, acostant el seu producte al consumidor no només ha estat encertada si no que tindrà un futur molt prometedor.

   

  Actualment la Cooperativa Plana de Vic té a més de la botiga de la Rambla Hospital de Vic, una al centre comercial Sant Jordi de l'Ametlla del Vallès, i dues a Barcelona, una a Travessera de Gràcia i l'altra al carrer Còrsega.

   

   

  FONT: Cooperativa Plana de Vic

Municipis: Vic (Osona), L'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), Barcelona (Barcelonès).
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.