Les herbes eivisenques de Can Rich, premiades a Hong Kong

Inici>Notícies >Actualitat >Les herbes eivisenques de Can Rich, premiades a Hong Kong
1
 • El licor reb la medalla de bronze en el concurs internacional Hong Kong Wine & Spirit, competint amb begudes de tot el món.

 • 30/11/2010
 • Les herbes eivisenques de Can Rich, premiades a Hong Kong
 • Les herbes eivisenques de Can Rich han rebut la medalla de bronze en el concurs Hong Kong Wine & Spirit. Joan Riera, propietari de les bodegues, espera que aquest sigui el punt de llançament de les nostres herbes al mercat asiàtic.

 • Joan Riera, propietari de les bodegues es mostrava ahir "molt content pel premi". "Estem
  esperant rebre el diploma acreditatiu i esperem que aquest premi sigui el punt de llançament de
  les nostres herbes al mercat asiàtic", assegura l'empresari, que es mostra «sorprès i orgullós d'haver obtingut aquest guardó amb un licor desconegut en aquest mercat, que ha hagut de mesurar-se amb tota la gamma d'espirituosos existents al món».
  Riera apunta que aquest premi és "tot un assoliment" per a un producte nou a la zona i una bona manera de fer promoció internacional de la illa d'Eivissa des d'una nova perspectiva.
  "Esperem que aquest premi ens obri les portes d'Àsia, ja que tenim un distribuïdor que està intentant introduir-ho i va ser ell el que ens va comunicar el premi", explica. "En el mostrador que tenia a la fira, ja només per mostrar el distintiu del premi, el públic va reaccionar i van tenir molt èxit", assegura l'empresari.
  Can Rich va treure aquest producte al mercat fa uns quatre anys, amb una elaboració gens industrial, "sinó com es feia antigament, d'una manera artesanal, amb maceració de les herbes silvestres durant sis o set mesos fins que aconsegueixen el sabor. En el procés no s'utilitzen essències químiques per potenciar el sabor com ocorre amb altres marques», subratlla Riera. "Estan fetes com les feien els avis, macerant
  les herbes", remarca. La botella, de disseny elegant i estilitzat, mostra ja el distintiu del premi.
  Després de la sorpresa del guardó, Can Rich prepara l'expansió del producte, a pesar que es tracta d'una producció bastant modesta en nombre d'unitats embotellades a l'any donada la seva elaboració artesanal.
  Riera afegeix que les Herbes Eivissenques formen part de la Denominació Geogràfica Protegida al costat de "Aniseta"
  i "Marí Mayans". "No ens vindria gens malament la seva difusió a Àsia sobretot per la crisi que hi ha per aquí» explica el propietari.

  El secret
  MACERACIÓ ARTESANAL
  Recepta tradicional
  Joan Riera, propietari de Can Rich, subratlla que les herbes que elaboren no utilitzen essències químiques per potenciar el sabor sinó que empren la recepta tradicional de maceració d'herbes silvestres durant sis o set mesos.

Municipis: Eivissa (Illes Balears).
Productes:
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.