El Consorci DO Alella presenta el seu pla de promoció

Inici>Notícies >Actualitat >El Consorci DO Alella presenta el seu pla de promoció
1
Autor: Les vinyes del costat del mar caracteritzen alguns cellers de la DO Alella (autor: Alta Alella).
 • Inclou les VI Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella que tindran lloc del 25 de març al 10 d'abril

   

 • 26/01/2011
 • El Consorci DO Alella presenta el seu pla de promoció
 • El Consorci de la Denominació d'Origen Alella ha presentat recentment una nova imatge i un pla de promoció que inclou la creació d'un web i unes jornades gastronòmiques on es vol potenciar el protagonisme del vi. També s'està mirant d'acordar la presència de la DO al centre comercial La Roca Village.

   

 • L'objectiu de les accions incloses en el pla de promoció, recentment presentat per part del consorci, és "que tothom conegui el que havia estat un dels vins amb més reputació al territori i que amb el temps va anar quedant oblidat fins que els últims anys ha experimentat un creixement. Per tant, d'entrada volem donar a conèixer el patrimoni enològic que ens uneix", explica Daniel Cortés, vicepresident del consorci i alcalde de Montornès del Vallès. Amb el lema "Mar de vinyes", l'entitat també ha presentat la seva nova imatge que consisteix en un gotim de raïm amb quinze grans pintats en aquarel·la representant la unió entre els municipis del Maresme i el Vallès Oriental (Alella, Cabrils, El Masnou, La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Òrrius, Premià de Mar, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt) que formen part del Consorci DO Alella junt amb el Consell Regulador. Pel que fa al nou web, difondrà tots els esdeveniments relacionats amb el vi de la zona, i tal i com afirma Cortés, "donarà a conèixer els elements patrimonials més importants dels municipis agafant com a fil conductor el vi, el motor que mostra els valors de la zona de la DO Alella". Alguns dels cellers del territori ja s'han interessat per crear productes nous basats en les directrius de la DO.

   

  Enguany també s'organitzaran les VI Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, del 25 de març al 10 d'abril, que canvien de nom i contingut. "El canvi es deu al fet que, a part de les activitats d'altres edicions, aquest any volem potenciar el vi a través de maridatges amb els plats de la zona, organitzar sortides als cellers, tastos i visites guiades a elements arqueològics i històrics dels municipis", assegura Cortés. Per preparar-ho, s'han posat en marxa unes sessions formatives per donar a conèixer els vins que es produeixen a la zona entre els càrrecs polítics i els tècnics dels ajuntaments consorciats. També s'estan duent a terme gestions perquè el centre comercial La Roca Village es converteixi un gran aparador dels vins de la DO. "Bàsicament proposem un espai o comerç dins La Roca Village on es puguin adquirir els vins de la DO Alella i, de moment, sembla que es podrà aconseguir", acaba Cortés.

   

Enllaços:
Municipis: Maresme (Barcelona), Vallès Oriental (Barcelona).
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.