Cinc parcs naturals de Barcelona promouen els seus valors gastronòmics

Inici>Notícies >Actualitat >Cinc parcs naturals de Barcelona promouen els seus valors gastronòmics
1
Autor: Imatge d'un dels parcs que s'inclou a la guia "Parc a taula" (foto: "Parc a taula").
 • Editen de forma conjunta una guia per donar a conèixer els seus restaurants i productors i les activitats que s'hi organitzen al llarg de l'any

   

 • 25/03/2011
 • Cinc parcs naturals de Barcelona promouen els seus valors gastronòmics
 • Cinc dels dotze parcs de la Diputació de Barcelona han editat una guia que pretén posar en valor el seu patrimoni natural i paisatgístic a través de la gastronomia i la producció agroalimentària de qualitat. La publicació reuneix l'àmplia oferta de restaurants, productors i elaboradors que podem trobar en aquests enclaus protegits del nostre territori.

   

 • La guia "Parc a taula", que des de fa dos anys editen conjuntament els parcs de la Serralada Litoral, Garraf, Olèrdola, el Foix i St. Llorenç del Munt i l'Obac fruit d'unprograma de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona i gestionat per Depana, vol oferir als visitants d'aquests espais naturals la informació necessària per conèixer l'oferta gastronòmica i de productes que s'hi poden trobar a part d'tineraris, infraestructures i serveis. La publicació pretén destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics d'aquests enclaus mitjançant la gastronomia, la producció agroalimentària artesana i de qualitat. "Volem que els ciutadans tinguin més i millor informació dels serveis que ofereixen als parcs pero també crear una major vinculació entre les empreses que hi participen amb l'expectativa de trobar un espai comú a l'hora de defensar el producte de qualitat i del territori", valora Xavier Roget, cap de la direcció territorial occidental de l'oficina de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

   

  La guia inclou un total de 145 empreses vinculades a sectors com l'hoteler, la restauració, cellers com Can Ràfols dels caus o Caves Montau de Sadurní i productors com Can Pere o Sínia Sant Gervasi. També incorpora informació d'activitats que es desenvolupen al llarg de l'any com mercats, fires, congressos, itineraris gastronòmics, jornades de portes obertes, etc. Se n'han editat un total de 50.000 exemplars que es repartiran entre els cinc parcs i les 145 empreses adherides que hi prenen part així com en centres d'informació turística dels ajuntaments participants. La presentació de la guia tindrà lloc el dilluns 28 de març a les 13 h, al Pati Manning (Montalegre, 5, Barcelona) i comptarà amb la participació de Josep Mayoral, president delegat de l'Àrea d'Espais Naturals, i Joan Cuyàs, president de Depana, entitat que s'ha fet càrrec de les tasques d'intermediació i gerència del projecte.

   

Arxius associats:
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.