Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • Europa certifica la qualitat de la DOP Pera de Lleida
      18/03/2011
      Aquesta inscripció representa el reconeixement oficial de la Comissió Europea a la DOP Pera de Lleida [1], en les seves varietats blanquilla, llimonera i conference la producció de les quals se situa anualment sobre les 26 mil tones, un 16% del total de peres que es produeixen per temporada al nostre país. La fruita que ha obtingut l'acreditació deu les seves caraterístiques úniques al territori on es cultiva: el Segrià, la Noguera, l'Urgell, el Pla d'Urgell i les Garrigues.
    • Projecte “Capvespre”
      17 de març 2011
      La Cooperativa de Sóller pretén crear un centre d’interpretació, documentació i investigació amb la finalitat de promocionar les produccions locals i l’entorn cultural. També es vol donar a conèixer les arts tradicionals, els costums agrícoles i el funcionament del sistema agronatural de la vall de Sóller fomentant la diversificació de l’oferta de turisme i oci de la comarca. Al centre es representarà i s’interpretarà la sostenibilitat a la qual s’ha arribat a Sóller.
    • Albet i Noya i Embotits Salgot, premiats pels seus productes ecològics
      16/03/2011
      La producció d'aliments ecològics s'ha convertit els últims anys en un sector a l'alça a Catalunya, impulsat pel creixement de la demanda exterior, i també en un dels que sovint rep elogis i distincions. Com per exemple els guardons atorgats recentment a l'elaborador de vins i caves Albet i Noya [1] i el d'embotits Embotits Salgot [2] per part del Ministeri de Medi Ambient i Rural com a reconeixement de l'excel·lència del seu treball i de la qualitat dels productes que elaboren.
    • Entrevista a Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
      14/03/2011
      .- Satisfet per l'últim balanç de venda de cava donat a conèixer pel Consell Regulador? Ha estat un gran any, sí.   .- Compteu l'any natural? A aquests efectes de balanç, sí.   .- Però la campanya fonamental cau entre any i any. Efectivament, és per això que la major part de les cases treballen pensant en una temporada que va de maig a abril. Primera, perquè hi ha el temps natural del raïm, amb la verema que és de setembre a octubre.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.