Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • 10 raons per no deixar de menjar pa
      13/05/2011
      Aquest acord ha estat presentat fou presentat a la séu del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) en un acte on hi foren presents Francesca Vives i Amer, Consellera de Comerç, Indústria i Energia del Govern de les Illes Balears, Antoni Real, President del COFIB, Dr. Josep A. Tur, vocal d'Alimentació del COFIB i Catedràtic de Fisiologia de la Universitat de les Illes Balears, Josep Magraner, gerent de l'Associació de forners i pastissers de les Illes Balears, i la Dra.
    • Anyell d'Eivissa i Flaó d'Eivissa, dues noves marques de garantia.
      18/04/2011
      L'anyell ha estat un dels elements íntimament lligat amb el món rural d'Eivissa, per al manteniment de les feixes lliures d'herbes i aprofitat en certs períodes de l'any com a font de carn i de llet. Per iniciativa de l'Associació de Productors d'Oví d'Eivissa (APOI) i amb la col·laboració de l'Associació de Carnissers, el Consell d'Eivissa va inscriure la Marca de Garantia "Anyell d'e" com a marca nacional de garantia pel novembre del 2010.
    • OLIET: un gran oli per als petits paladars.
      5/04/2011
      Les propietats nutritives de l'oli d'oliva extra, propi de la dieta Mediterrània, són inqüestionables. L'oliva arbequina aporta un alt contingut en àcids grassos essencials (àcid linoleic (LA-omega 6) i àcid linolèlic (ALA-omega3) i en vitamina E, dos components que aporten un gran valor nutritiu a OLIET. Els àcids grassos essencials són fonamentals per al manteniment del metabolisme cel·lular, l'activitat física i el creixement.
    • Barcelona celebra el dia de la Terra reivindicant l'artesania alimentària
      31/03/2011
      La Fira per la Terra-Mercat de la Terra arriba a la setzena edició amb la intenció de reivindicar l'ofici d'artesà en els seus diversos vessants i inclourà, entre una àmplia oferta de productes de tota mena, una quarantena de parades de productors i elaboradors de cervesa, formatge, embotits, dolços, pa, mel, xocolata, oli i vi de tot Catalunya, i també de productes ecològics.
    • La Fira de l'Espàrrec de Gavà preveu rebre 70.000 visitants
      31/03/2011
      "Malgrat que la crisi es nota en tot, la implicació de la pagesia i de l'empresariat, que s'han bolcat, ha permès tirar la fira endavant malgrat les dificultats del moment. I és que l'Ajuntament de Gavà hi col·labora, però aquesta és una fira agrícola i qui realment la fa és l'agropecuària de la ciutat, juntament amb el gremi restaurador", explica Laura Barrufet, regidora de Promoció Econòmica de la ciutat.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.