Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • La gastronomia selvatana centrarà les propostes de Gastroart
      14/09/2010
      Gastroart [1], que tindrà lloc a Hostalric entre el 24 i el 26 de setembre, organitzarà aquest any al carrer moltes de les activitats que l'edició vinent es duran a terme al futur Centre d'Interpretació de la Gastronomia i l'Aliment d'Hostalric, el Domus Sent Soví, que entrarà en funcionament la primavera de l'any 2011 i que es presentarà aquesta edició de la fira.
    • Una guia impulsa el turisme i la gastronomia de Girona
      09/09/2010
      Jesús Pastor, gerent de l'associació en què s'engloba el grup Girona Bons Fogons [1], impulsors de la publicació, assegura que "el nostre objectiu era treure una guia de qualitat i potenciar els establiments que en formen part però també Girona com a destinació de turisme gastronòmic". La guia, editada en tres idiomes, català, castellà i anglès i amb una tirada de 5.
    • L'alta cuina catalana, a Harvard
      07/09/2010
      El curs s'ha iniciat avui amb la intervenció del Ferran Adrià i José Andrés, juntament amb els científics Harold McGee, conegut per les seves obres sobre la ciència aplicada a la cuina, i Pere Castells, responsable d'investigació de la Fundació Alícia [1].
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.